Bästa mapparna och pärmarna till kontoret

Mappar på kontoret

Har du papper utspridda över ditt kontor? Du kanske inte vet var du ska leta efter dina papper? Ett mycket bra sätt att skapa ordning på kontoret är att alla papper får en särskild avsedd plats beroende på vilket typ av innehåll det är på pappret. Då behöver man någonstans att sortera in papperna. Mappar är mycket bra för detta ändamål. Ofta är mappar gjorda av kartong eller plast. De finns i många olika varianter, färger och storlekar. Mappar är nära besläktade med till exempel pärmar men är lättare och smidigare än pärmar. Mappar är också enklare att hantera och väger inte lika mycket. De tar dessutom inte lika mycket plats.

Pärmar på kontoret
Pärm
Pärmar är ett väldigt vanligt och smidigt sätt att sortera papper på kontoret. Du kan ha dina pärmar i en hylla eller i ett skåp. Du kan sätta en etikett på pärmen som anger vad innehållet i pärmen är. Du kan också ha olika färg på pärmarna beroende på innehåll. Om du har en hålslagare kan du på ett snyggt sätt sortera in dina papper i en pärm. Använd också gärna ett register för att hålla koll på i vilken ordning olika delar av innehållet i pärmen kommer. Hitta mer kontorsprodukter som du bör köpa där.